Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ...

Όπως έδωσαν δικαιώματα να ακουστούν και να γραφτούν πολλά, όπως άφησαν τα... σαλιγκάρια να βγουν από τα λαγούμια τους και να βγάλουν γλώσσα έτσι θα διορθώσουν τα πράγματα στα δύο ματς που απομένουν. Την Τετάρτη το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος. Με την φωνή, με το πάθος, με την καύλα του. Με τα όλα του.

Από τώρα οι παίκτες και ο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να σκέφτονται τον τελικό του Σαββάτου στο εξοχικό. Το πάρτι το έχουν κάνει πολλές φορές εκεί μέσα. Θα το ξανακάνουν.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΠΟΛΟ


Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά για τις θέσεις 3-4 κόντρα στη Χίο, αρχής γενομένης από αύριο (7μ.μ). Οι "πράσινοι" θα μεταβούν αεροπορικώς και μετά τη λήξη του αγώνα θα επιστρέψουν ξανά στην Αθήνα.
Να σημειωθεί ότι η 3η θέση δίνει το εισιτήριο για το Champions League και η 4η για το Euro Cup. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (26/5) στις 18.00 στο ΟΑΚΑ.

Αδέλφια το blog είναι ακόμα υπο κατασκευή και ανανεώνετε καθημερινά ..σύντομα κοντά σας με περισσότερο υλικό και αναρτήσεις για το σύνδεσμο και την ομάδα μας.. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 !!

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τη Δευτέρα το πρώτο... τζάμπολ

Με...τρίμερη καθυστέρηση θα αρχίσουν οι τελικοί της Α1 με το πρώτο τζάμπολ στις 21/5 παρουσία φιλάθλων.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

GAYROS - PANATHINAIKOS.. Πέμπτη 17/05 - 22:00 Κλειστό: ΣΕΦ

Σήμερα ο Παναθηναικός καλείτε  να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του νταμπλ κατακτώντας το τίτλο για 10η συνεχόμενη χρονιά...